Annemarie Kleinendorst
  • welkom
  • Trainer
  • Annemarie Kleinendorst

Annemarie

Kleinendorst

Instructeur

Al vanaf mijn schooltijd, ik startte toen ik 14/15 jaar was al met sporten. Dat was met aerobics. Wat vond ik dat moeilijk en lastig met die pasjes zeg! Toch bleef ik volhouden en al gauw volgde ik steps en andere lessen. Sporten is en blijft ontzettend leuk. Een echte uitlaatklep. Je voelt je merkbaar beter en het sporten bracht met mij meer rust en energie.

Als persoon ben ik een echte teamplayer. In de les zal ik ook de techniek aantippen, omdat techniek erg belangrijk om geen blessures te ontwikkelen. Zo vind ik alleen sporten niets aan. Groepslessen geeft je energie. Een kleine, goed gemotiveerde, groep waarmee je kunt sporten is wat mij betreft echt fantastisch. Ongemerkt wordt je meegenomen in de groep en zul je uitkijken naar de volgende les. Wat zal deze les brengen? Afwisseling vind ik heel belangrijk om goed gemotiveerd te blijven.

In 2010 kwam ik aanraking met spinning. Wie het nog niet kent, probeer het een aantal lessen. Dan weet je zeker of je het leuk vindt of juist niet. Begin dit jaar werd ik gevraagd of ik het leuk zou vinden om zelf les te gaan geven. Die kans heb ik met twee handen gegrepen.

Het sporten doe ik naast mijn vak op register casemanagement. Ik ben dagelijks in gesprek met mensen over hun re-integratie en probeer daar een goed luisterend oor te leggen en ook in makkelijke taal de Wet uit te leggen. Bij moeilijke vraagstukken sta ik hen bij en ook hier zie je dat grenzen bewaakt moeten worden. Dat geldt tijdens de les ook. Goede techniek staat voor alles en de juiste mensen om je heen bij SPA Doesburg.

Hopelijk tot gauw in één van mijn lessen.