ClubJoy Power®

60

minuten

Niveau: Zwaar
Max. aantal deelnemers
15

 

Let op: de standaard lestijden zijn aangepast!

Klik op het covid-19 livestream lesrooster voor de exacte lestijden.

 

ClubJoy Power is de barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, gecertificeerde instructeurs en jouw eigen gewicht keuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! De les wordt iedere 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en een nieuwe choreografie.

 

ClubJoy Power is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent.

 

Bij de warming-up start je met lichte gewichten om je lichaam in beweging te krijgen. Je instructeur leidt je daarna door het grootste deel van de training waarbij elke belangrijk spiergroep aan bod zal komen, waaronder borst-, rug-, schouder- en buikspieren. We garanderen je dat je je spieren voelt branden voordat we bij de cooling-down zijn aanbeland. De cooling-down bestaat uit rustige muziek en  hierbij rek en strek je je spieren om het risico van spierpijn of blessuren te minimaliseren.

 

De voordelen op een rijtje:

  1. Helpt je 600 calorieën per les te verbranden lichaamsvet te verliezen
  2. Verbetert je kracht
  3. Verbetert je algehele conditie
  4. Vormt en toont je spieren
  5. Is vooral erg leuk om te doen!
Maandag
20:30 - 21:30
Zaterdag
10:15 - 11:15