Ciska Tuls

Ciska

Tuls

Instructeur

Actief bewegen heeft mij heel veel gebracht. Het begon op jonge leeftijd met ballet en moderne dans. Dat was waar ik voor leefde. Dus ging ik naar de dansacademie in Arnhem, waar ik alles leerde over dans, het menselijk lichaam, pilates en lesgeven. Helaas heb ik er door blessures mijn carrière niet van kunnen maken. Wel bleef bewegen mij boeien, nu vooral op groepsfitness gebied. Het begon met spinning en bodypump. Daarna volgde snel pilates, bodycombat en megawalk. De energie van trainen in een groep, de fun dat voelde erg goed.

Actief bewegen heeft mij heel veel gebracht.

Zeker omdat 20 jaar geleden bij mij de chronische zenuwziekte MS werd vastgesteld. Sport werd toen een middel om fit te blijven, spierkracht te behouden en plezier te maken. Ik heb gemerkt dat fitheid niet alleen in de spieren zit, maar dat bewegen ook goed is voor een opgewekte geest. Dat wilde ik delen.

 

Naast mijn eigen bedrijf op gebied van interim management en coaching ben ik dan ook ruim 10 jaar geleden gestart als freelance sportinstructeur. Het geeft zoveel energie om op goede muziek met enthousiaste mensen te werken aan een gezond en fit lichaam. Ja, plagen en opjutten hoort daar dan ook bij. Maar nooit zonder respect voor ieders grenzen en mogelijkheden.

Personal trainer
Nieuw
per sessie
In een anderhalf durende sessie wordt één-op-één Pilates gegeven.

Volledig gericht op jouw situatie en wensen.
Prijs€ 45,-