Elly van Exel

Elly

van Exel

Instructeur

Sporten heeft balans in mijn leven gebracht. Ik werk als manager in het hoger onderwijs en dat betekent onder meer veel vergaderen en zitten. Ik heb gemerkt dat ik door sporten niet alleen fitter, energieker, soepeler en sterker wordt, maar ook dat ik mijn hoofd helemaal ‘leeg’ kan maken. Het helpt mij om balans te vinden tussen werk, sociaal leven en gezin.

Yoga is een van mijn passies.

Ik heb vrijwel altijd gesport. In sommige periodes wat meer dan in andere, maar dan begon ik het sporten te missen. Ik kreeg last van kleine pijntjes, lage rugklachten en had weinig energie. Dat verdween iedere keer als ik weer meer ging sporten. Vanwege een knieblessure doe ik de laatste jaren vooral aan pilates en yoga, want hiermee blijf ik sterk en soepel.

Naast werk en sport, heb ik in de afgelopen vijftien jaar verschillende coachingsopleidingen gevolgd. Ik heb als coach veel ervaring opgedaan in mijn werk als manager, als studieloopbaanbegeleider, als docent en als trainer in het hoger onderwijs. Het geeft mij heel veel energie als ik mensen verder kan helpen bij hun eigen ontwikkelingen, zowel professioneel als privé.

Yoga is een van mijn passies en ik ben blij dat ik mijn kennis en vaardigheden vanuit onderwijs en coaching kan inzetten als sportinstructeur bij S.P.A. Het is voor mij een uitdaging om anderen te helpen bij het behalen van hun doelen.